Nazwa projektu:
„Wzrost konkurencyjności turystycznej Warszawy poprzez zaoferowanie
nowego produktu turystycznego przez restauracje”
W powstałym obiekcie restauracyjnym oferowany jest innowacyjny produkt zawierający w sobie kompleksową obsługę klienta ze zwróceniem szczególnej uwagi na rozwój społeczeństwa informatycznego w zakresie usługi gastronomicznej.
W zakresie kompleksowej obsługi turysta w restauracji otrzyma wszystko: od noclegu (umowa o współpracy z hostelem), wyżywienia (na bazie restauracji, kawiarni oraz deli), przez udogodnienia ułatwiające pracę (możliwość wynajęcia restauracji jako sala konferencyjna, ciągły dostęp do Internetu), po relaks i rozrywkę (sale restauracyjne, wspólne imprezy organizowane wespół z Szkołą Filmową Żoliborz), parking (w tym wyznaczone również miejsca dla osób niepełnosprawnych) oraz dostęp do Elektronicznej Informacji Turystycznej (EIT) zawierającej zarówno informacje turystyczne jak i informacje dla inwestorów.
Nazwa beneficjenta: Anna Wrzosek
Wartość projektu: 1 431 858,02 zł
Wartość dofinansowania: 273 039,54 zł